Ceafa de porc la cuptor

de Valclaudia in Retete Delikat, 28 Iul 2018 | 5491 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente de la Delikat, 100% naturale...

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg ceafa proaspata de porc
  • 4 perechi carnaciori semi-afumati de porc+vita
  • condiment pentru prepararea carnii de porc de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Ceafa de porc se taie bucati de grosimea unui deget, apoi se asaza in tava.

Presaram dupa gust condimentul perfect de la Delikat, apoi dam tava la cuptor pentru 25 minute. (Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 200 grade Celsius.)

Scoatem tava din cuptor, intoarcem bucatile de carne pe cealalta parte, rupem carnaciorii si ii asezam printre bucatile de ceafa, dam din nou tava la cuptor pana scade tot lichidul si carnea se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rosii si usturoi